Sange for børn

Ellen Egerns skjulte talent

Ellen Egerns skjulte talent

 Egernet Ellen har en lidt buttet kropsbygning. Selvom hun er lidt buttet, har Ellen den flottest hale og et stort, sort og smukt skinnende par øjne. Ikke nok med det, Ellen har en vidunderlig personlighed; hun er godmodig, høflig, blid og generøs. Alligevel har Ellen ikke rigtig nogle venner.

“Stolen går i stykker, hvis Ellen sætter sig på den.” plejer en af hendes klassekammerater at sige.

“Ellen er så sulten, at hun kan spise hvad der kan være i en lastbil plejer en anden af hendes klassekammerater at sige.

Ellen blev helel tiden drillet på grund af hendes vægt.

Hendes klassekammerater kunne desværre slet ikke lide hende, de synes heller ikke at hendes hale var flot eller så de smukke skinnende øjne hun havde. Og de kunne endda heller ikke se hendes fantastiske personlighed.

Mange mennesker var ikke klar over, at Ellen havde en stemme, der kunne fascinere et publikum. Ellen havde altid elsket at synge, men hun manglede selvtilliden til at synge offentligt, fordi hun var selvbevidst om sit udseende. Hun var bange for, at folk ville kritisere hendes stemme, så hun sang aldrig offentligt.

En dag arrangerede skolen en sangkonkurrence. Alle var meget begejstrede. Denne konkurrence er den bedste mulighed for sangere til at kunne fremvise deres talent og samtidig opnå anerkendelse for sig selv som musikere.

Ellen var meget interesseret, men bekymret for, hvordan hun så ud, og hvilke bemærkninger hendes klassekammerater kunne komme med til hende. Hun brænder dog for at synge og har svært ved at give op på det. Efter at have tænkt sig om, fik hun en idé! Hun ville bære en maske for at dække sit ansigt!

Snart kom dagen. Alle der deltog skiftedes til at fremføre deres sange. Ellen var meget nervøs backstage og hun prøvede hårdt på at berolige hendes nerver. Hun kunne høre publikum juble og klappe for hver deltager. Endelig var det Ellens chance for at indtage scenen og optræde! Alle undrede sig over, hvem denne mystiske person var, da hun dukkede op på scenen med sin maske og smukke hale. Og da hun begyndte at synge, fortryllede hendes melodiske stemme publikum.

Publikum blev helt stille for at høre hendes stemme. Efter hun havde afsluttet sin sangoptræden, var der et øjebliks stilhed. Hendes første tanke var, at folk bedømte hendes udseende; eftersom der var en akavet stilhed; Hvad hun ikke vidste var, at alle var betaget af hendes stemme. Ellen var i gang med at forlade scenen, da alle klappede og jublede! Der var endda et stående bifald!

Publikum begyndte at synge, “Mere, mere …”

Ellen kunne ikke tro sine ører. Da hun næsten havde forladt scenen, stoppede arrangøren hende. “Vil du være ikke nok at blive her og synge endnu en sang for publikum?” Ellen nikkede.

Ellen fulgte efter med en anden sang, og publikum blev igen fascineret af hendes stemme. Da arrangøren annoncerede vinderen af ​​sangkonkurrencen, vandt Ellen førstepræmien!

“Fjern venligst din maske og vis os dit ansigt!” råbte et publikum.

Ellen var tøvende, men hun vidste, at publikum ville blive skuffede, hvis hun ikke gjorde det. Langsomt tog hun masken af.

“Hey, det er Ellen!” råbte en af hendes klassekammerater . Arrangøren svarede: “Vi takker Ellen for hendes enestående præstation. Denne sangkonkurrence har været fantastisk til at finde talenter som Ellen, der synger godt!”.

 Ellen rødmede. Publikum gav høje klapsalver, og det gav Ellen et selvtillidsboost. Fra da af begyndte alle at synge for at efterligne Ellen. Ellen blev mere selvsikker, da hun nu vidste, at hun besad egenskaber, som andre mennesker værdsatte.

Du vil måske også kunne lide